VVD zegt JA tegen Heerenveens Ondernemers Fonds (HOF)

woensdag 18 oktober 2017 om 08:29

De VVD heeft maandagavond volmondig ‘JA’ gezegd tegen de voortzetting van het Heerenveens Ondernemers Fonds (HOF).
Dankzij het ondernemersfonds zijn er diverse investeringen gedaan in bijvoorbeeld de beveiliging en bewegwijzering van industrieterreinen. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren tal van activiteiten georganiseerd en gefinancierd in de plaats Heerenveen en de buitendorpen.Te denken valt aan de Mega Sportdag, Heerenveen Vitaal, het Roesfestival, de Knypstermerke en andere kleine evenementen en activiteiten. Doordat vanuit het HOF ook fors wordt bijgedragen aan Heerenveen ‘n Gouden Plak zijn er belangrijke stappen gezet in de marketing van de regio Heerenveen.

Raadslid Jaap van Veen sprak namens de VVD zijn waardering uit richting het bestuur van de Stichting HOF. Hij dankte het bestuur van de stichting voor hun inzet om alle trekkingsgerechtigden met elkaar te verbinden. “Mede door de inzet en het enthousiasme van het bestuur is er in relatief korte tijd een mooi resultaat bereikt”.

Het fonds draagt bij aan het organiseren van betrokkenheid, samenwerking en draagvlak. Niet alleen ondernemend Heerenveen, ook de buitendorpen zien de voordelen van het ondernemersfonds in en dragen het een warm hart toe.

Reageer op dit bericht